Sunshinegirl
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK TUMBLR MARYKAY
Money Duit !
Saturday, 6 July 2013 • 7/06/2013 04:41:00 am • 0 comments

Assalamualaikum.   Anneyeonghaseyo !

tengah hari tadi pegi jalan jalan dengan Joe..mula mula g giant, huh punya lama tak jumpa Begek, harini baru dapat jumpa time makan kat pizzahut hehe .. hmm lepas makan pizza, kitorang g dekat kiosk yang jual tudung tu.. bzzzz ternampak pulak tuung syria tp apa tah nama sebenar dia...memang lawa k ! kaler pink ! haa kaler feveret tuh ! tapi tengok tengok harga..ehem..hehe faham faham jele -.-" but itsokayyy :( then kitorang pegi maybank jap..
petang pulak kitorang pegi parade, jalan jalan je..pastu masuk satu kedai ni.. ada casing handphone..sumpah lawa la !!!!!! murah pulak tu hewhew.. tapi takbeli jugak..pastu time tengah jalan jalan,ternampak wedges kaler turqoise *tengok dari jauh* bila dah dekat,kaler biru rupanya..tp still cantik hehe . tapi tak beli jugak >.<" aihhh lepastu kitorang jalan jalan lagi kejap then balik jele terus..dah takde mende dah kat situ kan hahahahahaha hummmmmmmmmmmmmm :(

it's all about the money money money !!!

hmm as usual la..time takde duit ni lah ade je benda yang kita berkenan kan.. kadang kadang bende tak penting pun kita rasa teringin sangat nak beli.. padahal..bukan guna pun.. membazir je smua tu !! haha aku rasa semua orang pernah lalui situation macam ni kan?? kan ?? kan?? 'mengaku jelah k ! hmm tapi normal la kan, kita tak boleh penuhi semua kehendak kita.. ecehh dah macam belajar ekonomi pulak hehe

hmm manusia ni nak duit..tapi malas usaha. malas kerja.. tapi taksemua..setengah tu nak cari duit dengan jalan mudah, bukan dengan cara yang halal semata mata nak kejar kekayaan .aigoooo !

" ehh macam dah lari tajuk jee !@#$%^& arghhhh who cares! "
" okay sambung balik "

"walaubagaimanapun" manusia perlukan duit untuk teruskan kehidupan untuk beli barang keperluan dan kehendak mengikut kemampuan tapi duit tak boleh beli kebahagiaan, kasih sayang, sahabat and keluarga =D

Oh My Gucci ! why so "skema" ??

quotes : if you want to feel rich, just count the things you have that money can't buy !
           : use your money wisely !

#nowplaying nothing better by Nichkhun =]



PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum~ Hello~ AnnyeongHaseyo! Just call me Faara ..proud to be a #hottest,#b2uty and a #belieber

Jagiya;


KIM WOO BIN


Walkie Talkie;


OTHERS;


>>
date :
at:


>> marykay makeup party Perlis
date : November
at: belum ditetapkan lagi


>> marykay makeup party Ipoh
date: November
at: belum ditetapkan lagi

BLOG ARCHIVE;

  • imma kpoppers ?????????
  • aww ! me suka ! :*