Sunshinegirl
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK TUMBLR MARYKAY
meesin!
Wednesday, 21 August 2013 • 8/21/2013 04:47:00 pm • 0 comments

Hello bloggerssss !

semalam kwn kak mai datang rumah,bawak kucing parsi dia sekali..hehe cute gilaa!! boboi nama kucing tu..


                                                       haa cute kan boboi ?? hehe
best main ngan boboi,,org pegang dia pun takkisah..kalau moq *kucing aku* dah marah and cakar dah..grrr

malam semalam pegi umah kak Ina pulak..celebrate birthday dia + datang beraya dengan geng artis 'konon' hahahah banyak hadiah kak ina dapat ..
                                                    happy belated birthday kak ina !!
 anak sedara kak ina pun ade semalam.. cute..gebu..chubby ..semua dia lah.. hahaha sedap betul dukung dia walaupun berat sikit hehe
                                                             chubby Airis !

 
ok ok enough !
pagi tadi lepas mama sume pegi keje, aku bukak channel 728 life inspired..pastu ade Dance and Be Fit : Abs Burn.. tapi tengok jee..tak ikut dia ( Kimberly Miguel Mullen ) exercise pun hahhaa ..flexible gila badan dia..nak jadi macam tu...tapi hmmm malas gila nak exercise wehhh zzzzzzz
lepastu tidurrrrrrrr....
sebelum start citer Boys Over Flowers yang entah bape kali aku ulang tengok tu, tiba2 terasa nak memasak ! janjanjan ~~~~~ aku takreti masak langsung pun sebenarnye...
kebetulan ade fishball and mee kat dlm peti ais tu..aku pun potong2 la bawang,fishball and celur mee..pastu ade pulak sos tiram and sos cili..sambil tu panaskan minyak..
mula2 letak bawang..eceh...dah taktakut sangat minyak mercik kat tangan hehe then masukkan mee and fishball..pastu sos tiram,sos cili and garam...hmm bunyi sudip dgn kuali tu dah mcm kat restaurant bising nyee~~ takletak kicap sebab dah jemu tengok mee goreng kaler hitam hahaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~lepas dah siap tu..aku rasa ckit mee tu..yaAllah......................masin siot ! padahal letak garam separuh sudu,sikit je..pastu aku letak gula dalam dua sudu..lepastu rasa lagi...masin jugak -.- pastu tambah sos cili lagi....rasa...masin jugak...then tambah gula..rasa....masin jugak...woiii pehal ni !!! hahaha jenuh dah duk 'modified' tapi masin lagi...aigoooooooooooo....
nasib la utk makan diri sniri je..kalau hidang kat orang,malu  oiii... hmmm anak dara apa la ni :(  last2 tak makan terus..biar dalam kuali,tunggu mama balik,suh dia 'adjust' kan mee tu hahah


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum~ Hello~ AnnyeongHaseyo! Just call me Faara ..proud to be a #hottest,#b2uty and a #belieber

Jagiya;


KIM WOO BIN


Walkie Talkie;


OTHERS;


>>
date :
at:


>> marykay makeup party Perlis
date : November
at: belum ditetapkan lagi


>> marykay makeup party Ipoh
date: November
at: belum ditetapkan lagi

BLOG ARCHIVE;

  • sahurrrrrrr
  • Shopping
  • we got married
  • Money Duit !
  • imma kpoppers ?????????
  • aww ! me suka ! :*