Sunshinegirl
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK TUMBLR MARYKAY
MaryKay *FREE
Tuesday, 22 October 2013 • 10/22/2013 08:51:00 am • 0 comments

Assalamualaikum,

Hello,

Annyeong !






okay sayang sayang sekalian~

u oll nak join tak MakeUp Party Marykay FREE??. tak semestinya dekat Perlis or Perak je..tempat lain pun boleh..tapi dalam masa terdekat ni Faara nak yang dari Perlis or Perak..

AKTIVITI

  • Cara penjagaan wajah
  • Spa bibir
  • Sesi solekan
  • Rundingan profesional
  • Karier bersama MaryKay
  • Sesi bergambar

okay semua benda FREE! korang datang bawak diri je..ENJOY and RELAX !
perempuan sahaja hehehe ~ boleh bawak mak, kakak , adik , kawan2 lain :D
tak kira usia ^^

CEPAT!!! TEMPAT TERHAD!!

untuk booking tempat or sebarang pertanyaan boleh wechat : adillaahmadf , Facebook , follow instagram : adillaahmadf , twitter : @kwoorara or email : faaraapple@gmail.com


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum~ Hello~ AnnyeongHaseyo! Just call me Faara ..proud to be a #hottest,#b2uty and a #belieber

Jagiya;


KIM WOO BIN


Walkie Talkie;


OTHERS;


>>
date :
at:


>> marykay makeup party Perlis
date : November
at: belum ditetapkan lagi


>> marykay makeup party Ipoh
date: November
at: belum ditetapkan lagi

BLOG ARCHIVE;

  • Carta Dosa
  • Park Min Gi
  • meesin!
  • sahurrrrrrr
  • Shopping
  • we got married
  • Money Duit !
  • imma kpoppers ?????????
  • aww ! me suka ! :*