Sunshinegirl
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK TUMBLR MARYKAY
bulgogi
Thursday, 31 October 2013 • 10/31/2013 04:03:00 pm • 0 comments
ANNYEONG HASEYO !!

huahuahuahua baru lepas masak bulgogi ~~~ 1st time aku masak dr mula smpai habis siap dengan daging segala.. bahan nak perap daging tu la ape la.. wkwkwkw *bangga
siap rebus lg daging tu nak bg lembut hahahahhaha 
bila dah siap perap ,grilled sume........errrr macam tak jadi je -------------------------- rasa okay dah.. tapi daging tu aaaaa errrrrrr aku potong ikut suka hati je..takreti and malas nak potong nipis cm kat kedai tu hahaha jenuh aku berdiri lama dengan bau busuk sume .....!
nak tengok?? err takyah lah..buat malu je :(

-aku masak bulgogi- ok tu je nak cakap ^.^ bye !


PAST
MY WORDS;
Assalamualaikum~ Hello~ AnnyeongHaseyo! Just call me Faara ..proud to be a #hottest,#b2uty and a #belieber

Jagiya;


KIM WOO BIN


Walkie Talkie;


OTHERS;


>>
date :
at:


>> marykay makeup party Perlis
date : November
at: belum ditetapkan lagi


>> marykay makeup party Ipoh
date: November
at: belum ditetapkan lagi

BLOG ARCHIVE;

  • bulgogi
  • art
  • Perfect Two
  • MaryKay *FREE
  • Carta Dosa
  • Park Min Gi
  • meesin!
  • sahurrrrrrr
  • Shopping
  • we got married